Dessert

Dessert

Citronmousse med lemoncurd, passionsfrukt och havreflarn

Citronmousse med lemoncurd, passionsfrukt och havreflarn

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Citronmousse 4 st gelatinblad 4 st ägg 1,5 dl strösocker 0,5 krm flingsalt 1,5 dl lemoncurd 2 st citron(er) , skal och saft 2,5 dl vispgrädde Topping 100 gram havreflarn 4 st passionsfrukt(er) Köp receptet
Glass med lemon curd och maräng

Glass med lemon curd och maräng

Ingredienser Portioner. 8-10 5 dl vispgrädde 1 burk sötad kondenserad mjölk (à ca 400 g) 2 dl lemon curd 2 msk färskpressad citronjuice Till servering krossade maränger Lägg till i inköpslistan
Vit chokladkräm med marinerade jordgubbar

Vit chokladkräm med marinerade jordgubbar

Vit chokladkräm200 g vit choklad 3 dl grädde 4 dl matyoghurt. 1Marinerade jordgubbar1 l jordgubbar 0,5 msk strösocker 1 msk citronsaft 0,5 msk citronskal, rivet
Maränggrottor med jordgubbar

Maränggrottor med jordgubbar

3 st äggvitor. 12. 25 dl strösocker. 11 tsk bakpulver. 13 dl vispgrädde. 1500 g jordgubbar. 11 st passionsfrukt
Pavlova

Pavlova

Ingredienser Portioner. 8 bitar 4 äggvitor 1/2 krm salt 2 1/2 dl socker 1 msk majsstärkelse 2 tsk vaniljsocker 1 tsk vitvinsvinäger matfett till att smörja formen Garnering 2 dl vispgrädde 1 dl lemon curd 500 g jordgubbar pistagenötter citronmeliss Lägg till i inköpslistan
God och krämig Gino

God och krämig Gino

2 bananer. 0,5 liter jordgubbar. 6 kiwi. 2 dl färska hallon. 2 dl färska blåbär. 300g vit blockchoklad1. Ta bort skalet på kiwin och skiva upp all frukt
Gino

Gino

Ingredienser Portioner. 4 2 bananer 2 kiwi 12 jordgubbar 100 g vit choklad gärna citronmeliss Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan
Daimpannacotta

Daimpannacotta

Ingredienser Portioner. 6 2 gelatinblad 1 vaniljstång 5 dl vispgrädde 200 g mjölkchoklad med daim Topping 1 dubbeldaim Till servering ev vispad grädde bär Lägg till i inköpslistan
Crème brûlée med choklad

Crème brûlée med choklad

1 vaniljstång. 16 äggulor. 11,5 dl socker. 11 dl mjölk. 14 dl vispgrädde. 1100 gram mörk choklad. 10,5 dl florsocker eller råsockerSätt ugnen på 150 grader vanlig ugn
Jordgubbsdessert i glas med mascarponekräm, vispad grädde och maräng

Jordgubbsdessert i glas med mascarponekräm, vispad grädde och maräng

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Jordgubbsdessert 500 gram Mascarpone 2 tsk vaniljsocker 2 msk florsocker 1 st apelsin(er) , rivet skal & saft 3 dl vispgrädde 500 gram jordgubbar, färska 0,5 paket Savoiardikex 0,5 förpackning maräng(er) Köp receptet