Paj/Pie. Pannacottapaj med mango & passionfrukt. Juni 8, 2016 11. 50. Igår bakade jag den här ljuvligt krämiga och goda pannacottapajen med smak av mango- och passionsfrukt
Det var dags att baka bullar igen, eftersom lussekatterna var slut sedan ett tag tillbaka. Jag var lite sugen på att göra något nytt, och ibland tycker jag det är roligt att experimentera lite med bakningen - tror helt enkelt att jag tittar på lite för många bakprogram
Detta recept ger de i mitt tycke allra godaste och saftigaste vaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
I helgen har vi julstökat ordentligt. Vi har köpt nästan alla julklappar och bakat massor av smaskigt. Mattias julgodistradition är snickers, då får man till och med honom att ta på sig förklädet och göra sötsaker (matlagningen delar vi ganska mycket på nu, men baka brukar jag få göra själv ) Det finns många varianter på detta recept, men så här brukar vi göra
Är hemma igen efter en himla rolig klassresa med bästa 9a. Vi har ätit gott, skrattat, badat, flyttat döda ormar, letat en spårlöst försvunnen mobiltelefon, haft vattenkrig, sett rysare, dansat, spelat brännboll och fotboll, spelat kort, sjungit dansband, hållit tal, sovit mer, sovit mindre och haft väldigt, väldigt roligt