instagram 100kitchenstories. Födelsedagen igår var över förväntan bra. Mysig och lugn, och spenderades med den person och de personer jag älskar mest i världen
Börja med att lägga i alla ingredienser i en bunke till skalet. Nyp ihop och knåda inte för länge. Täck över degen med plastfolie och ställ in den i kylen tills du har gjort klart fyllningen
Vi började första dagen år 2013 med en löprunda längs Singapore river. För den som vill börja året med lite nyttigare godis, har jag här en vegan version
Mintchokladglass. vegan, laktosfri och glutenfri. Mintglass med chokladbitar. Trots att snön yrde utanför fönstret kunde jag inte motstå att experimentera med ett nytt glassrecept
Igår skulle jag ju möta upp en vän för en promenad i skogen med lite fika och kvalitetstid. Inga kantareller såg vi, men blåbär överallt, vilket jag kommer att jag använda mig av i flera kommande recept till ett roligt projekt i veckan
Jag lovade ju att ni skulle få uppdateringen på gårdagens ingefärsgodis 2. 0 – tycker ni precis som jag att de man kan köpa i asiatisk butik eller t ex Renée Voltaires är kanongoda – då kommer ni älska dom här
The apple season is finally coming, and there are plenty of apples in the shops – and I can imagine many of you who are lucky enough to have apples in your gardens are enjoying every bit of it