Krämig och underbart god pasta med champinjonsås, serveras med parmesanost och ruccola. Åh så läckert. Att man enkelt slänger ihop rätten gör inte saken sämre
Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det. Skölj aubergine, squash och tomat, skär dem i ganska små tärningar
Prova själv så får du se vad du tycker om att blanda frukostflingor i middagsmaten. Cornflakesfisk är precis vad det låter som, saftig vit fisk som täcks av ett lager krispiga cornflakes blandade med smör, ost och kryddor
Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
4Ingredienser1 blomkålshuvud2 ägg1 purjolök (vita)150 g smakrik riven ost¾ msk fiberhusksalt, pepparInstruktionerRiv blomkålen grovt på rivjärn eller i matberedare
Potatismos. Skala och skär potatisen i bitar och koka den mjuk. Häll av vattnet och ånga den torr. Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med crème fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. Tillaga i ugnen i 10 minuter. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
Tvätta potatisarna noga och stick några hål med en vass kniv. Baka dem i mikrovågsugn på full effekt i cirka 10–15 minuter eller mitt i ugnen på 225 grader i cirka 1 timme
Tillsätt kycklingfond, tomatpuré, vatten, grädde och sherry. 2 msk tomatpuré. Fräs trattkantareller (använder du champinjoner, skiva dem), tärnad palsternacka och morot, hackad lök och vitlök i en gryta med smör