Gnid in fisken i salt och olja. Ta ut fisken när innertemperaturen är 45 grader (rekommendationen är 56 grader). Slå på vitt vin och fiskbuljong, låt reducera tills 2 dl återstår. 1 dl god fiskbuljong. Vitvinssås 2 bananschalottenlökar, skalade 2 dl vitt torrt vin 1 dl god fiskbuljong 2 dl grädde 100 g kallt smör, tärningar salt ev
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Lägg i fisken och småkoka i 5 - 8 minuter och red av med maizenan. 400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen
Fisk & skaldjur. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan
Salta och peppra fisken. Ta ut formen och häll av fiskspadet i en bunke. Blanda mjukost, creme fraiche, morot, citronskal och crabstick tillsammans med fiskspadet, smaka ev
Lägg den vita sparrisen på fisken. Blanda ingredienserna till såsen och häll över fisken. Garnera den färdiga fisken med citronskivor, räkor och dillkvist , servera kokt, pressad potatis till
Blanda grädde, vitlök, fiskfond, timjan, citronskal och -saft i en ugnssäker form. 11 msk fiskfond. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g koljafilé 1 tsk salt 2 vitlöksklyftor 2 dl Arla Köket® vispgrädde 1 msk fiskfond rivet skal och pressad saft av ½ citron 1 msk hackad färsk timjanSätt ugnen på 100°. 1Salta fisken. 1Dela fisken i portionsbitar och lägg i formen