Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
Nu kan det ju vara så att du förätit dig på sötsaker under påsken och inte vill se åt en godsak på bra länge, men jag tar risken och bjuder på en efterrätt idag, för ni var några stycken som ville ha receptet på desserten jag serverade på långfredagen
Digestivecrumble går bra att göra någon dag i förväg om du så önskar, men senast på förmiddagen samma dag som du ska äta denna efterrätt då de behöver svalna helt och hållet
Ikväll testade jag på en ny efterrätt när jag hade några i min familj över på lite middag. Jag följer en gammal klasskamrat på instagram som har så mycket bra recept och fina bilder på både mat och godsaker a’la Lchf och det var just här jag fick inspirationen att ikväll testa denna
Jag hade lite hallon och blåbär i frysen, så de fick bli toppingen på denna goa efterrätt. En dessert ska vara något riktigt gott och så där lagom mycket så att man nästan tycker det är för lite och man vill ha mera
Efterrätt. Pannacotta med vanilj och cappuccino. För alla kaffeälskare♥. Du behöver4 portioner2 gelatinblad5 dl vispgrädde3 msk socker1 vaniljstång2 gelatinblad2 dl vispgrädde2 koppar cappuccino3 msk socker1 vaniljstångFärska blåbärKokosflingorGör såhärTillaga först vaniljpannacottan