Mina favoriter

Mina favoriter

Mina favoriter
Glutenfria kanelbullar

Glutenfria kanelbullar

1. Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret. 2. Blanda ner mjölken i smöret. Kolla om de är fingervarmt. 3. Tillsätt socker, kardemumma - hela eller krossade bestämmer du själv
Lailas kanelbullar - glutenfria

Lailas kanelbullar - glutenfria

Ugn 250 grader. Sätt en deg av margarin, mjölk, jäst, socker, salt, kardemumma och 12 dl mjölmix. Degen är först ganska lös, men sväller till lagom fasthet under jäsningen

Glutenfria Havreflarn

Goda och lätta att göra, har testat mer rismjöl vilket har fungerar väldigt bra. 16-20 stycken (2-3 plåtar)

Naturligt glutenfritt stekpannebröd

Ett snabbt och enkelt och mångsidigt bröd. Härom dagen användes det till att suga upp såsen från en fantastisk kycklinggryta, idag istället för tortillas och en annan dag kanske till frukostbröd
Glutenfria brödkakor

Glutenfria brödkakor

50 g jäst4 dl laktosfri mjölk (eller solhavre om det ska vara helt mjölkfritt)1 msk fiberhusk100 g smält mjölkfritt margarin1 tsk salt0,5 dl brun farin (eller mörk sirap)3 dl glutenfri finmix3 dl glutenfri grovmixSmula jästen i en bunke