Att laga seitan är jätte enkelt och att göra seitanskinka är inte heller svårt. De här seitanklumparna väger 600g styck och är gjorda på 20dl vetemjöl vardera
Från ett julreportage jag gjorde förra julen tillsammans med Vegourmet. Den här cheesecaken har jag lånat ifrån grymma Vegourmet som tyvärr nyss meddelande att tidningen går i graven nu efter jul
Brukar du äta lördagsgodis. Varför då inte göra ditt egna nyttiga mangogodis, både enkelt och nyttigt, helt gjort på naturliga råvaror och utan tillsatt raffinerat socker
Recept på vegetariska biffar får man aldrig för många. Idag gjorde jag morotsbiffar med halloumi och serverade dem med en blandad sallad, senapskräm och picklad fänkål
1 l maskrosblommor, utan skaft. 11,6 l vatten. 19 dl socker. 12 citroner, saften. 11 l maskrosblommor, utan skaft 1,6 l vatten 9 dl socker 2 citroner, saftenKoka upp vatten och socker i en stor kastrull med lock
Supergoda och saftiga rödbetsbiffar som är enkla att laga. Lika goda att avnjutas kalla som varma. Jag älskar att servera rödbetsbiffarna med fetaostkräm och en god sallad
Atole de avena är en värmande havregrynsgröt som serveras varm i muggar som en dryck. Underbar att avnjutas som en stärkande frukost en kall vintermorgon
Stek vegofärsen i olja tills den får fin färg. 1500 g vegofärs. 11 kg vitkål 2 msk rapsolja 2 msk sirap 500 g vegofärs 2 msk rapsolja 2 msk smör eller vegetabiliskt smör 2 gula lökar 1 liten klyfta vitlök 1,5 dl vispgrädde, eller sojagrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 msk soja 1 msk potatismjöl finhackad persilja salt och peppar