Japp, detta är världens bästa smuldeg. Åtminstone just nu, tills jag snubblar över något annat recept. ) Rabarber går utmärkt att frysa i bitar och ta fram till när höst- och vintermörker får oss att längta efter ljusare kvällar
Eftersom rabarbersäsongen är här är det bara att köra på. I helgen blev det ju rabarbermums till efterrätt, jag delade med mig av receptet här, men jag hann även med en rabarberpaj
Godmorgon. Ja, herreminjeee vad tidigt jag är vaken igen fast det är Söndag. Men ingen rast och ingen ro, jag känner lite stress över dagen då vi får gäster kl 16
Äpplepaj med vaniljsås. Det här inlägget har legat och grott som utkast alldeles för länge nu. Inte mycket som slår en riktigt god äpplepaj gjord på svenska äpplen
Expressen, Sommarbak, LCHF, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Här kommer ytterligare ett recpet ur Expressens LCHF-tidning som utkom juni 2015