Ta bort skinn och ben på kycklingen. Lägg i kycklingen, vitlök och timjan. 1 grillad kyckling ca 300 g pasta, t ex tagliatelle2 purjolökar2 vitlöksklyftor2 1/2 dl Kelda® matlagningsgrädde1 dl mild ajvar relish2 msk färsk timjan eller 1 tsk torkadKoka pastan. 1 grillad kyckling
Tänkte i alla fall tipsa er om en spännande kycklinggryta som jag gjorde förra helgen. Skär kycklingen i mindre bitar och stek dom i smör tills dom får lite yta och färg
Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
KycklingfiléerParmaskinka/torkad skinkaBalsamicovinägerRöd pesto (ej vanlig grön. Dela kycklingfiléerna på längden (de blir så stora annars) och linda dem i varsin skiva parmaskinka eller liknande och lägg i formen
Vi äter mycket kyckling hemma det kanske märks. Bena ur kycklingen och skär i lagom bitar. 400-500 gram färdiggrillad kyckling . Tillsätt sedan kycklingen och låt puttra ca 10 min. 400-500 gram färdiggrillad kyckling
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Dela kycklingfilén i lagom stora bitar. Häll såsen över kycklingen och strö över hackad chili. 1 kg kyckling filé. 2 msk kyckling fond. Ställ in i ugnen ca 60 min tills kycklingen är klar. 1 kg kyckling filé. 2 msk kyckling fond
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
4 kycklingfiléer. Koka pastan. Skär filéerna i mindre bitar och stek dem. Krydda med salt och grillkrydda. Häll grädden i en gryta och värm, tillsätt buljong och rikligt med curry