Skär ett snitt längs med skinnet på falukorven. Stek falukorvsskivorna i smör eller olivolja några i taget så att de får färg på båda sidor och är genomvarma
Strimla falukorven. Häll såsen över korven. Riv mozarellan i bitar och strö över korven. Korv i ugn med saffranssmak – 4 portioner. 550 gram falukorv – välj en med hög kötthalt. Under tiden kokar du ris och fixar lite grönsaker 550 gram falukorv – välj en med hög kötthalt
Blanda även ner köttet och korven samt skyn i grytan och rör runt, krydda med paprikapulver och chilipulver samt soya och låt puttra i 15-20 minuter. 1 choritzokorv
4 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 500 g kryddig korv t ex chorizo 250 g körsbärstomater 2 msk smör 2 msk tomatpuré 1 tsk torkad timjan eller dragon 3 dl vispgrädde 1 msk dijonsenap 1 dl cornichons salt svartpeppar Till servering färsk dragon 4 port ris Lägg till i inköpslistan