Ibland undrar jag hur mycket tid jag hade lagt på matlagningen om jag inte haft min stora familj. Jag var en glad och mycket hängiven matlagare även då för tiden, men jag är helt klart strået vassare idag
Det är hur som haver en ljuvlig tid som går alldeles för fort och precis som med nyfödda bebisar så blir man ibland trött och orkeslös av att ständigt ha nån vid ens fötter, som ska matas o tas om hand om men så fort dom somnat vill man bara väcka dom igen
Blanda ihop alla ingredienser. Häll smeten i en baklåtsbeklädd långpanna. Lägg klickar av smör i smeten (kan lämnas bort ifall man vill ha en lättare variant)
Snabb pastasås med kalkon. Åhh så gott detta var och dessutom så enkelt. Det var första gången som jag använde mig av den torkade varianten av Örter Provencal
Ikväll är det dags för den sista utmaningen för de 25 amatörkockarna som återstår i uttagningarna av årets Sveriges Mästerkock och de ska laga en valfri kycklingrätt och därefter ska juryn välja ut vilka som blir programmets 12 finalister
Med tanke på det kalla vädret idag snabb-bakade jag limpa och fick lite extra värme i huset. Limpan är perfekt att baka om man vill ha ett gott bröd utan en massa jobb
Att baka bröd är något jag gärna gör så ofta jag orkar, mest för att jag vill ge barnen hembakat till största mån men också för att jag tycker det är kul såklart och gott
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer