Jag gillar ju bakverk med långa namn och den här var inget undantag. vispa socker och smör fluffigt. smält kolorna i micron, tillsätt grädden och rör om
Så denna helg blev det cupcakes, och för första gången har jag nu provat på att dekorera mina cupcakes (därav att dom kanske inte är jätte proffsigt gjorda, övning ger färdighet )
Kakor som både innehåller cheesecake och cookie dough. Dom påminner lite om Ben & Jerry-glassen Cookie Dough och det är ju ingen dålig egenskap hos en kaka
Digistivebotten, pumpacheesecake och så ännu kakdeg ovanpå. Namnet är långt, men visst låter det gott. Lägg kakorna i en plastpåse och krossa kexen till smulor med hjälp av en kavel
För något år sen hade jag minst sagt dille på att göra cake pops och cake balls. Jag gjorde både med så kallat riktig smet i cake pops maskinen där de blir så där perfekt fint runda och en massa som dessa här som man gör med valfri hård dubbelkaka som mixas till småsmulor och sen blandas med lite philadelfiaost
Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Bara att slänga och börja om igen. Första koket steg inte riktigt i gradrean och jag tog en promenad med grannen, när jag kom tillbaka var fudgen 163 grader och svart
(har du ingen matberedare kan du använda en stor bunke och elvisp). Rör lite då och då. Stelnar den och går att rulla till en kula är smeten färdigkokt