Stek upp kycklingfärsen med gul löken. Häll kycklingfärsen över pastan och tillsätt den rivna osten. 500g kycklingfärs. 1 kycklingbuljong. Lägg i kycklingbuljong, ketchup och cirka 3 dl vatten, krydda med salt och vitpeppar och låt koka upp. 500g kycklingfärs. 1 kycklingbuljong
Stoppa ner köttet, eller som i detta fallet kycklingen i en behändig Zipper-påse från Toppits som jag just nu får prova gratis via Buzzador, rör ihop glazen och häll den över kyckligen
Den här kycklinggrytan blev direkt en favorit här hemma, både hos stora och små. Strimla kycklingen och lägg ner i stekpannan och stek i ytterligare några minuter
Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer