Ja, som man hör på namnet har jag gjort en "falsk kalvdans". Om man ska göra en äkta kalvdans behöver man ju råmjölk, vilket jag har lite svårt att få tag på
Itisdags bjöd ju jag mina föräldrar på middag , jag gjorde den exotiska fläskfilen som jag har berättat om tidigare och sen till efterrätt så blev det en Saffranspannkaka som vi såg Leila gjorde i sitt julprogram
Förstår inte varför vi inte äter mer strömming. Det är ju faktiskt jättegott och också väldigt billigt och dessutom så är det ju roligare att variera sig lite med fisksorterna
Skär levern i strimlor. Skala och hacka löken. Bryn levern i smör i en stekgryta. Ta upp levern. Fräs löken. Tillsätt den brynta levern, salt, peppar, salvia, tomatpuré och senap
1. Skär levern i bitar. Skala och skär potatis, lök och äpple i bitar. Lägg alltsammans i matberedaren tillsammans med fläskfärs, salt och peppar och kör till en slät smet
Inälvsmat bör man äta mer av. Det är otroligt näringsrikt. Idag "gömde" jag lever i köttfärsbiffarna. Min sambo gillar inte lever säger han (förutom i pastej), men dessa åt han med god aptit utan att märka att det var lever i
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat