Så, våren välkomnas väl bäst med vårrullar. Någon fritering var jag inte alls sugen på att syssla med så det blev vårrullar av filodeg som gräddades i ugnen
1rapsoljaVårrullar1. Ta ut från ugnen, vänd på vårrullarna, pensla med mer olja och baka i ytterligare 10-15 min, tills vårrullarna blir gyllene och frasiga
Vi hade en thailändskinspirerad middag med vänner häromkvällen och jag var sugen på vårrullar. De här vårrullarna från Allt om Mat behöver inte friteras utan steks istället i ugn
Stek färsen med soya, piffi allkrydda, lök, morot och grönsakerna, låt sedan färsen svalna. Ta ett rispapper i taget och lägg färsen på tvären, vik in kanterna och rulla dem smala och långa
Fritera vårrullarna i olja med neutral smak på hög värme tills de har fått en gyllengul färg. Lägg glasnudlarna i blöt och klipp dem sedan i mindre bitar när de mjuknat