Ojoj, vilken mysmiddag det blev idag. Jag visste faktiskt inte riktigt hur jag skulle göra när jag satte igång och började laga detta men det blev otroligt nog jättegott
Så löd fredags middagen hos oss. Gott gott. Älskar såser av alla de slag. Emmis skrutt åt med god aptit, Tzatziki är en av hennes favorit saker att ”dippa” i
Hoppsan så var det redan lördag minsann. Inte vilken lördag som helst är det, det är den sista för denna månaden och den är härligt vårlig och solig, i alla fall i här nere i Skåneland
Thailändsk och indisk mat har kommit för att stanna i det svenska köket. Det gör att helt andra kryddor än de vi tidigare var vana vid nu fått en given plats i vår mat
Om jag skulle skriva en kokbok så hade jag haft med detta recept. Inspirationen kommer från Kafé deluxe i Växjö där jag beställde rostbiff med primörsallad och dragoncrème till lunch
Skönt att det blev en period med riktig vinter även i år. Visst är det kallt, men glädjen över att ha kunnat åka pulka och skridskor med barnen vinner över kylan