Strö lite mjöl över ytan och låt den jäsa under bakduk i ca 40 min. Tryck ut degen i en smord långpanna, ca 29 x 32 cm. Låt degen jäsa under bakduk i ca 30 min
Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar. Blanda i det kalla vattnet och till sist mjölet blandat med bakpulvret
Var så himla sugen på kanelbullar här för nån vecka sedan och eftersom jag i samma veva såg på Facebook ett spännande recept på kanelbullar i långpanna var jag tvungen att baka dem
Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Platta sedan ut degen i en svart smord långpanna. När såg denna recept hos min vän Frostrosor, visste jag direkt att det borde jag kunna också lyckas med och det sparar mig otroligt mycket tid att baka jämfört med göra kanelbullar