kimchi 21

kimchi 21

  • 7 Recept
Kimchi

Kimchi

Kimchin ska bubbla av jäsning. Förvara i kyl och kimchin är nu klar att ätas. Dela salladskålen i kvartar, skär bort roten och separera bladen i en stor skål
KIMCHI!!!

KIMCHI!!!

) kimchiproduktion. På fredag är det klart och jag får smaka på den syrliga, salta, starka och krispiga saligheten som är Kimchi
PS Klassiker: Kimchi

PS Klassiker: Kimchi

Lägg kimchin på burk. Om processen har kommit igång kommer det att synas på små bubblor i din kimchi och på att det hörs ett ”pop” när du öppnar locket
Kimchi

Kimchi

Foto. Theres Lundén. Ett supergott Koreanskt tillbehör som passar till det mesta. Kålen får en frisk och fräsch smak med lite sting
Koreansk kimchi

Koreansk kimchi

Skölj salladskålen och skär den i grova bitar, ca 4 cm stora. Lös upp saltet i en stor skål med vattnet och lägg i salladskålen