Det är väldigt gott att ha en fyllning i en muffins, det förhöjer ofta smakupplevelsen. Om du inte har en sådan spritstyll kan du fylla dina muffins så här
Hej hopp i loppelådan, nu har tiden tagit sån där raketfart igen och snart är åter en arbetsvecka till ända, ja för Håkans del så är den ju faktiskt det redan ikväll (om vi bortser från jobbet som ska göras i hemmet i morgon
Sätt ugnen på 225 grader och smält smöret. Vispa ägg och strösocker ordentligt så det blir fluffigt. Blanda vetemjöl, vaniljsocker, kardemumma och bakpulver i en bunke
Fördela över muffinsen. Skeda upp i 12 muffinsformar. Grädda muffinsen mitt i ugnen 15 minuter i 200°. Vispa ihop ägg och socker riktigt vitt och pösigt
Sätt ut 12 muffinsformar i en muffinsplåt (eller sätt ut 18-20 mindre bullformar på en bakplåt). Skär 1-2 nektariner i bitar och rör ner fruktbitarna i muffinssmeten. Fördela sedan smeten i muffinsformarna (fyll formarna till max 3/4). Grädda muffinsen i mitten av ugnen i ca 10 minuter. 12 muffinsformar
Skeda upp smeten i muffinsformar. Jag använder alltid muffinsplåt eftersom de flyter ut annars. Använd en vass liten fruktkniv och skär ut en konformad bit ur alla muffins
Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Rör ihop citronsaft och florsocker och lägg en klick på varje muffins. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör i kokos, citronskal och -saft