Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mandelmjöl, salt, fiberhusk och bakpulver i en skål. Tillsätt smöret i tärningar och fördela till en smulig massa med en gaffel eller i matberedare
1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och blanda tills jästen lösts upp. Tillsätt strösocker, kardemumma, salt, ägg, smör och vetemjöl, lite i taget
Dessa supersmarriga tilltugg har jag faktiskt bloggat om tidigare, men då som en förrätt. Här skar dom i små rutor och serverade som tilltugg på midsommarafton
Det vimlar av crostinivarianter här på bloggen och här kommer faktiskt en till. en riktig sommarvariant som jag bjöd på när Maria, Daniel och Otto kom på middag
God middag gott folk, vi hoppas ni har det bra denna lördag. Här började dagen lite tveksamt med en dator som plötsligt inte alls ville som vi ville, program som plötsligt inte gick att öppna och blogga ville den absolut inte ställa upp på
Det blir cocktailparty i Skatboet inkommande lördag och nästan hela veckan har bestått av minutschema för att få inklämt alla förberedelser, vårfester, klippning, fotbollsträningar, jobb och så förstås packning inför Greklandsresan
När man vill servera något smaskigt litet tilltugg till drinken före maten (eventuellt för att köpa sig själv lite mer tid i köket) är de här smårätterna perfekta