Kroppkakor Kroppkakor är en riktig svensk klassiker. Den finns i ett par olika former beroende på var i landet man gör den Kockisen
Katalaner Ugn. 175°. 1. Arbeta samman mjöl, socker, matfett och ägg-gula till en smidig deg. Svep in degen i plastfolie och lägg den kallt ca 1 timme Matklubben.nu
Kroppkakor med rårörda lingon, brynt smör och grillad spetskål Visst gör vi kroppkakor alldeles för sällan. Det är ju egentligen jätte enkelt och så fantastiskt gott Nam Nam
Stekta kroppkakor med gravad lax Riv den råa potatisen fint, pressa ur så mycket vätska som möjligt med hjälp av ett durkslag. Blanda i askorbinsyra och mjöl Matklubben.nu
Tacogratäng Sätt ugnen på 200 °C. Bryn färsen i en stekpanna och tillsätt kryddor och vatten. Låt puttra ca 5 minuter Matklubben.nu