- Klicka här - Hacka kycklingen fint om du inte använder färs. Blanda med lök, vattenkastanjer, chili, ingefära, koriander, vitlök, sesamolja och lite salt
Några små tips för den ovetande som inte hunnit lära sig. . Lök. Förvara alltid lök i rumstemperatur. Schalottenlök blir lättare att skala om du låter den ligga i ljummet vatten en stund före du skalar den
Åhh så roligt att jag lyckades få till min lax. ) Ända sedan jag var på Yasuragi spa i höstas och åt god mat har jag tänkt att jag nån gång ska laga lax, ris och japansk sojasås
Jag kommer att stå och vräka i mig en massa smör och grädde på min matlagningskurs ikväll men du själv är kanske sugen på något riktigt nyttigt och fräscht
I sin bok The Chinese Kitchen dissar Eileen Yin-Fei Lo den här friterade kycklingen med citronsås. en rätt som jag tycker kan vara riktigt god ifall såsen inte är för klistrig och det är tillräckligt mycket vitlök och ingefära i
I det ursprungliga receptet (från Elle Mat & vin) ångkokar man laxkotletter men jag kommer ta portionsbitar av lax och ugnskoka dem istället för jag har ingen kastrull för ångkokning
Den där mikrovågsugnen är alltså bra på många sätt - inte minst så verkar den ha skruvat ur mina hårt fastsatta tummar och gjort så att jag äntligen kan bocka av saker från min to-do-lista
Lägg fisken i en ångkokare eller ångkokinsats till kastrullen, placera den över kokande vatten och ångkoka fisken 6-10 min beroende på filéernas tjocklek
Det här är verkligen snabbmat när den är som bäst. En supergod och fånigt enkel och snabblagad lunch till Monsieur och mig, en dag när det egentligen inte finns tid till matlagning