Riktigt god och knäckig kaka utöver det vanliga. I ursprungsreceptet var det bara rabarber men jag slängde i frusna hallon som var kvar från trädgården sedan förra sommaren
påstod att det var ett gammalt djungelordspråk men hur många rabarberpajer Fantomen lagat till låter vi vara osagt) För en rabarberpaj om året brukar vi ändå få till, oavsett hur sällan vi sötfikar
Ugnspannkaka är så gott, ändå gör jag det väldigt sällan. Den här gången gräddade jag pannkakan i två runda aluminiumformar så att det mera ser ut som en tårta och toppade med bär
Här och nu idag, så tänkte jag att jag skulle bjuda er på den allra vanligaste av dem alla när det kommer till efterrättspajer på Thanksgiving - pumpapajen
Nu tror jag att hösten är här på riktigt och det verkar ha skett ett rejält temperaturdropp. Detta gör att det kliar i mina fingrarna efter att baka med mer "höstiga" ingredienser så som pumpa, kanel, kardemumma och ingefära