Grönt

Grönt

  • 14 Recept
Friterad blomkålssvamp

Friterad blomkålssvamp

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st blomkålssvamp 1 dl vetemjöl 2 dl majsmjöl 1 tsk bakpulver 0,5 tsk salt 1 st ägg 2 dl lättöl 3 dl olja Köp receptet
Svamprisotto med skogssvamp

Svamprisotto med skogssvamp

Koka upp 2 buljongtärningar och ca 1 liter vatten ( till 4 dl ris, annars ökar du på vattenmängden om du vill göra fler portioner)

Treveckorssallad (sockerfri)

  1 kg vitkål.   450 g morot.   150 g purjolök.   1 st paprika (gul).   1 st paprika (röd).   200 g kålrabbi.   1 1/2 dl vitvinsvinäger
Vegetarisk pastasallad

Vegetarisk pastasallad

400 g pastaskruvar (färgglada). 11,5 dl sweet chilisås. 11,5 dl gräddfil. 11,5 dl majonnäs. 13 dl crème fraiche
Koka bönor – så här var det enkelt:

Koka bönor – så här var det enkelt:

Min första omgång – att koka bönor. Jag tog ett helt paket. Lägg i rikligt med vatten minst 8 timmar, mina var i 24 tim
Gulgrön ratatouille

Gulgrön ratatouille

Ratatouille med gulbetor och zucchini 2-3 port. 2 stora gulbetor. 1 liten zucchini. 2 gula lökar. 2 vitlöksklyftor