Friterad blomkålssvamp Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st blomkålssvamp 1 dl vetemjöl 2 dl majsmjöl 1 tsk bakpulver 0,5 tsk salt 1 st ägg 2 dl lättöl 3 dl olja Köp receptet www.tasteline.com
Svamprisotto med skogssvamp Koka upp 2 buljongtärningar och ca 1 liter vatten ( till 4 dl ris, annars ökar du på vattenmängden om du vill göra fler portioner) Vardagens guldkorn
Ugnsrostad spetskål med buffelmozzarella och tomatsås Hej kära ni. Tiden susar fram och jag har inte hunnit kika in här på ett tag men nu så…. I lördags var vi bortbjudna och fick en jättegod kycklinggryta med ugnsrostad spetskål till Stockholm Tea House
Treveckorssallad (sockerfri) 1 kg vitkål. 450 g morot. 150 g purjolök. 1 st paprika (gul). 1 st paprika (röd). 200 g kålrabbi. 1 1/2 dl vitvinsvinäger www.lchfarkivet.se
Vegetarisk pastasallad 400 g pastaskruvar (färgglada). 11,5 dl sweet chilisås. 11,5 dl gräddfil. 11,5 dl majonnäs. 13 dl crème fraiche www.matklubben.se
Vegetarisk smörgåstårta – recept 32 st ljust rågbröd, i skivor (eller 4 bottnar). smör, eller Bregott. 250 g kikärtor, 1 burk mittkok.expressen.se
Koka bönor – så här var det enkelt: Min första omgång – att koka bönor. Jag tog ett helt paket. Lägg i rikligt med vatten minst 8 timmar, mina var i 24 tim Lifezone - LCHF hälsa & Zumba Karlstad
Gulgrön ratatouille Ratatouille med gulbetor och zucchini 2-3 port. 2 stora gulbetor. 1 liten zucchini. 2 gula lökar. 2 vitlöksklyftor Birgitta Höglunds Paleo