Utöver att servera den som ett härligt chutneyliknande tillbehör till grillat eller annat är den också en utmärkt smakgivare till fiskgrytor och andra grytor
Och så slog det mig att det är ju ingen idé att safta och sylta och konservera sommarens frukter och grönskande grönheter för jag kommer ju inte vara här i höst när det är dags att avspisa dem
gurka, gurkor, inlagd, inlagda, syrad, syrade, polskt, tillbehör Ingredienser. Ingredienser3 kg gurkorMassor med dill1 hel vitlökCa 2 msk svarta eller gula senapsfrön3dl grovt salt utan jod1 bit pepparrot 4,5dl vattenGör så här
Ja nu äter vi verkligen tomat varje dag och vi har massor vilket ju är härligt. Men nu kommer också fukten vilket betyder att hänger tomaterna kvar för länge så möglar dom gärna
Idag har solen strålat varm hela dagen. Underbart är det och även om jag jobbar så kan jag njuta av solens värme både på förmiddags- och eftermiddagsfikat samt på lunchen då vi på jobbet kan sitta ute och fika/äta lunch