Idag testade jag att göra sufflè för första gången. Det blev en chokladsufflè med vit choklad i. Hur många gånger har man inte hört att det ska vara så svårt att göra sufflè, när det i själva verket var hur lätt som helst
Fick ju som jag nämnt tidigare hem tre olika varianter av Dulce de Leche från Pampas Deli , deras Classic och Baking Dulce De Leche har jag testat och nu var det äntligen dags att prova på deras Ice-cream Dulce de Leche
God morgon. I dag är det söndag och det har varit en riktigt låååång härlig helg. Jag har pysslat med lite av varje den här helgen, förberett lite för ett par tårtor och grejjat med min älskade lilla surdeg
Gör en riktigt smarrig fransk äppelpaj. Tarte tatin ska helst serveras när den är varm men inte alltför het, detta för att smakerna verkligen ska få en chans att utveckla sig
Då var det fredag igen och helgen står på tur. Har ni något roligt ni ska hitta på. Här hemma så är dottern iväg med en kompis på fritidsgården ikväll, sen ska hon sova över och imorgon ska dom vara med på nåt häst-jippo-arrangemang och hjälpa till
Ingredienser för sockerlagen. rivet skal av 1 apelsin, (ta inte med det vita)3½ dl vatten2½ dl strösocker2 st stjärnanisjuice av en ½ citronArbetsbeskrivning sockerlag