Har inte haft en tanke på att göra egna soltorkade tomater. Fick ta hjälp av ugnen istället för solen, för den lyser inte så intensivt numera Faller mest STORA droppar nuförtiden
Det är förvisso Köttfri måndag idag, men i stället för ett vanligt vegetariskt recept väljer jag att bjuda på den utlovade tårtan som kan passa att fira in våren med
minafavoriter bland dom glutenfria färdig pastasorterna. Idag åt vi en väldigt god lunch hemma, det är en ta vad du har hemma rätt som aldrig smakar samma sak
Jag använde mina egengjorda ugnsbakade tomater i fyllningen, men du kan också använda färska, halverade och lätt urkramade körsbärstomater om du hellre önskar det
Igår var min dotter sjuk med feber och vi var hemma hela dagen, hade inte riktigt planerat maten så fick ta vad som fanns hemma och till lunch kokade jag glutenfri penne pasta från Glutano och stekte vitlök, paprika, champinjoner och haricot verts med grön pesto som jag sen blandade ner pastan i