Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Vi åt den mycket när jag var liten och jag minns att jag verkligen älskade det. Kassler är lite underskattat tycker jag, det finns ju så ofantligt mycket gott man kan göra med den och detta är recept är nog min favorit men jag ser att jag aldrig lagt upp det tidigare här på Kryddburken så nu kommer det
Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Salta, gärna med gourmetsalt och strö ev över kummin, riven ost eller smulade örtkryddor. Låt koka på medelvärme i 10 minuter. Lägg dem i kokande, lätt saltat vatten och koka ca 4 min. Lägg i potatisklyftorna och ställ in långpannan i övre delen av ugnen 20-25 min