Hej vänner,. Idag blev det en jättegod vego måndag av rester från i julas. Om man vill kan man ju ha den som ett tillbehör, men jag tyckte det var gott som det var
Det här är så himla gott och fräscht och man kan variera innehållet precis som man vill, så därför blir det inget recept på den här rätten utan mera lite olika förslag på vad man kan ha i dom
Mycket rull. Mycket smak. Mycket mycket gott. Det är ganska lätt mat, och det gäller att få i sig en hel del volym om man skall bli mätt, det passar därför också bra som förrätt men vi åt som middag
Jag har alltid velat lära mig spela Mahjong. Tyvärr har jag inte ens kommit i närheten ännu . Men när jag och mina vänner träffades för att tillsammans rulla vårrullar inför en annan väns bröllop kännde jag att känslan, den jag inbillar mig finns kring ett Mahjong bord, infann sig
Recept. Ayurvedisk squash i currysås. Squash i currysås – Ayurvedisk squashcurry. Rena smaker av squash och grädde gör den här ayurvediska maträtten mild och mättande
Under åren har det fyllts på med en hel del vegetariska recept här på bloggen, se etiketten "vegetariskt" i listen till höger, och jag tänkte att jag skulle ta och använda och sätta ihop dem till vegetariska veckomatsedlar några veckor framöver
Dela varje squash på längden och därefter tvärsöver, så att det blir 4 bitar på varje squash. Gröp ur dem till skålar och skär squashköttet i mindre bitar
Inlagda rädisorrädisor1 dl ättikssprit2 dl vatten2 dl socker2 kanelstängeren dutt ingefäraRensa och klyfta rädisorna och lägg ned i en steriliserad patentburk
Idag ska ni få ett av de enklaste recepten med det godaste resultatet man kan föreställa sej, det kräver nästintill inget jobb alls och vi vågar nästan påstå att det är omöjligt att misslyckas