De här bönorna var i alla fall av det där förvånande slaget. Sen gick jag hem och googlade på indiska blackeye bönor och hittade det här receptet nästan genast
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Ni är många som uppskattar mina vegetariska och veganska recept och det glädjer verkligen mig. Det finns så många goda vegetariska och veganska rätter och det behöver inte alls vara krångligt att göra en måltid som är helt veganskt
Jag använde mungbönor i det här receptet, men om du inte har det hemma kan du lika gärna ta röda linser som inte behöver blötläggas eller några andra bönor eller linser
Grovhacka den urkramade spenaten och rör ner den samt bönorna i grytan (häll av konserverade bönor och skölj dem gärna under rinnande kallt vatten innan de används)
400 g kokta bönor (valfri sort, som tex kidneybönor, vita bönor eller kikärtor). 400 g kokta bönor (valfri sort, som tex kidneybönor, vita bönor eller kikärtor)
Fick lite påfyllning av älgkött för ett tag sedan och vad passar inte bättre än att njuta av en mustig viltgryta med lite medelshavstoner med vita bönor, vitlök och raspat citronskal