Nötkött

Nötkött

Yakiniku på lövbiff

Yakiniku på lövbiff

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Blanda alla ingredienser till marinaden och marinera köttet ca 15 minuter
Pepparrotskött

Pepparrotskött

800 gram benfritt kött av lammstek eller kalvhögrev (eller vanliga grytbitar av nötkött som högrev). Koka köttet
Lövbiffsrulader med ädelost

Lövbiffsrulader med ädelost

Lägg ut köttet på en skärbräda och krydda med salt och peppar. Fyllning. Bred på senap och lägg på lite smulad ädelost och en päronklyfta och rulla ihop
Oxfilé provencale - Recept - Arla

Oxfilé provencale - Recept - Arla

Gör så här. Sätt ugnen på 200°. Dela köttet i två bitar och krydda med salt och peppar. Bryn köttet runt om i smör i en stor stekpanna
Porterbiff - Recept - Arla

Porterbiff - Recept - Arla

Gör så här. Börja med att skala och koka potatisen. Strimla köttet och skala lökarna. Vispa ihop grädde, porter och mjöl i en låg, vid gryta
Sjömansgryta, så gott!

Sjömansgryta, så gott!

vi åt som sjutton både han och jag å så lillgrabben, som troligtvis satte det överst på listan över bästa rätten hittills Sjömansbiff4 personer500 gr nötkött typ sjömansbiff alt. 500 gr nötkött typ sjömansbiff alt
Gryta från Bretagne

Gryta från Bretagne

Skär köttet i "stroganoffstrimlor" och kabanosserna i ca 2 cm långa bitar. Bryn kött och lök och lägg efter hand över i en gryta
Mustig gryta

Mustig gryta

800 g nötkött, jag använde fransyska. 800 g nötkött, jag använde fransyska. Igår åkte gjutjärnsgrytan fram för första gången på mycket länge