Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Jag har valt att göra pinnar av finaste torskrygg, men naturligtvis så kan man välja vilken fisk man själv vill
I dagens matlåda har jag fisk. Jag älskar fiskrätter, gärna lax men här är en oväntad kombination med torsk och baconsås som vi testade hemma för ett tag sen
Fiskgratäng står på menyn idag, en gratäng som görs i tre olika delar men det betyder inte att den är komplicerad på något vis, det behövs bara lite strategi och planering
En del gratänger kräver en del förarbete och en del gratänger svänger man ihop ganska lätt, dagens lunch som inspirerats efter ett recept i Matmagasinet 12/2014 tillhör den senare kategorin
Fisk stod det på matsedeln i vårt kök igår och framtaget från frysen var torsk, mer än så fanns det inte planerat så det fick bli en kylskåpsinvertering när det var dags för frun i köket att laga mat
Servera till den rökta fisken. Rökt fisk med pepprig coleslaw 2 portioner. 250 g rökt fisk, ex makrill, böckling eller lax. Rökt fisk med pepprig coleslaw 2 portioner