Blanda smeten och med köttfärsen, äggen, sojan, sirapen och kalvfonden. Skär ut rotstocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten 10-15 minuter (den längre tiden för vitkål)
Idag får du recept på en rätt som kallas för rysk köttfärs, en bra vardagsrätt som smakar gott. Servera köttfärsen med riset, såsen, hackade rödbetor, hackad gurka samt grönsaker
Bryn köttfärsen och krydda. Lägg broccoli i ungsfast form , strö över köttfärsen. 500 gr köttfärs. 1500 gr köttfärs 500 gr broccoli Salt Svartpeppar Lite cayennepeppar 2 dl vispgrädde 2 dl creme fraiche 200 gr ädelost 2 msk tomatpure 1 påse riven ostSätt ugnen på 200 grader
Gjorde en så himla god köttfärsgratäng idag. Krämig och god, inget för den fettskrämda. Receptet hittade jag hos Kostdoktorn (som skriver om LCHF) men ändrade lite här och där för att passa mina smaker