Det kanske låter märkligt med mynta, men det passar helt perfekt. Jessica Frejs krämiga pasta från Rom påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare
Det blev nämligen en jättegod gryta med litestingi som jag gjorde på en finbit bogfläsk. Kom på att jag måste skynda mig och skriva ner receptet på den här grytan medans jag kommer ihåg hur jag gjorde
Kanelbullar är gott, men det är svårt att göra perfekta bullar som är fria från socker och gluten. De kanske inteblirlika snygga som kanelbullar men helt klart värda att smaka
Allt beror givtevis på daldarnas "torrhet", och du känner efter själv. Jag tycker det var så roligt att experimentera med nöt- och mandelfria chokladbollar, att jag tog fram en ny variant
Mixarallt utom jordgubbsbitarnatill en hyfsat jämn massa. Det här har jag i dem. Dela det här. Energibollar, hälsosamma chokladbollar, dadelbollar eller helt enkelt bara galet goda chokladbollar – de får heta liteolika varje gång jag gör dem
Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här ireceptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Hon har varitriktigtduktig och ända sedan dess avstått från alltonyttigt men sen vårt samtal så har jag funderat över att snickersrutor borde gå att göra nyttiga
En skvätt kallt vatten. Det är dags att fluffa tilldetigeni frukostskålen och därför så kombinerarvi denna gång jordgubb + choklad, och rödbetor + choklad
Skär kycklingenifinabitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Blanda ihopallt, rör om lite, häll upp på portionsburkar och ställ ini kylen över natten. Tänkte dock att vi skulle testa med bär som omväxling, och det blev även det underbart
Soppan är lätt lagad trots den långa listan med ingredienser, där du hittar alla godainhemska grönsaker som blomkål, morötter, palsternacka eller selleri
Minns du den kalla, vita såsen som man alltidficktillfiskpinnarnai skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligtosmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås tillfisk, faktiskt