När det kommer till grönsaksbiffar så kan jag erkänna (med visst motstånd) att jag haft problem. Alla recept jag testat har varit fel på ett eller annat sätt och slutresultatet har genererat många slängda biffar
Glutenfria och vegetariska falaflar med krispiga pistaschnötter. Kikärtsbiffar med chilisåsDessa kikärtsbiffar är lika goda som nyttiga och passar vegetarianer, veganer, gluten- och laktosintoleranta samt alla som vill ha något gott och nyttigt till middag
I förra inlägget skrev jag om mina goda bönbiffar (se här) och nämnde att. På helgerna brukar vi ofta bjuda hem våra barn och deras respektive på middag
För några månader sedan delade jag med mig av mitt recept på Broccoli & Halloumibiffar som blev en omtyckt maträtt bland många, vilket såklart gjorde mig superglad
Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis, pressgurka och rårörda lingon. Det är något väldigt speciellt i att frossa hejdlöst i en grönsak som annars enbart reduceras till grunder i såser eller biffar
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Att få till en perfekt vegetariska burgare kan vara lite klurigt. Forma till 8 biffar. Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd
Du behöver. En zucchini2 salladslökar2 vitlöksklyfterfetaost2 ägg2,5 dl mjölen msk olivoljapaprikapulversalt pepparRiv zucchinin med ett rivjärn och pressa ur saften