Förr i tiden gjorde vi hemmagjord pasta nästan varje vecka. Jag kan inte med säkerhet säga hur mycket pasta som gjordes under halvåret efter att Wollmar föddes, men efter det så tror jag inte att vi gjort pasta en enda gång
4 500 g sötpotatis 1 1/2 msk olivolja 1/2 tsk chiliflakes 1 1/2 krm salt 200 g halloumiost 2 msk rapsolja 250 g valfri pasta 1 dl röd pesto 1 dl matyoghurt 65 g ruccola 1 kruka färsk basilika 1/2 dl rostade nötter eller frön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Pesto Basilika 25 % rabatt ICA 185 g Mer info Ladda kupong
Lägg fyllningen på pastaplattorna, vik/rulla ihop och lägg i en smord form. Sätt ugnen på 200 grader. Skär bort eventuella kanter på getosten och mosa sedan
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad canneloni med spenat och ricotta
Det var ett tag sedan som jag gjorde vegetariskt, så det var lite kul. Plus att keldasåsen var slut på affären, så fick ta tomatsås till pasta som jag rörde ut med lite creme fraiche för att den skulle bli så lik den i receptet som möjligt