Ingredienser Portioner. ca 20 st 1 1/2 dl vatten 1 1/2 dl mjölk (3 %) 125 g smör 1 krm salt 2 msk strösocker ( extra att rulla dem i) 3 1/2 dl vetemjöl (3 1/2 dl motsvarar 210 g) 3 st ägg ca 1 1/2 l rapsolja till fritering 200 g smält mörk eller ljus choklad till servering Lägg till i inköpslistan
Passade på att koka fudge när jag hade en stund över. Som bas använde jag en burk kondenserad mjölk. Resultatet blev en fudge med kolasmak som smälter i munnen
En lagom söt frosting att dekorera tårtor och cupcakes med, bred eller spritsa båda fungerar toppen. Jag hittade receptet när jag bakade en banantårta, där gifte sig smakerna himmelskt
Cupcakes. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten
20 bitar. 1. Smält smöret, tillsätt mjölken och låt det svalna. 2. Vispa ägg och socker poröst. 3. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker, rör försiktigt ned det i