4 kycklingklubbor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklingklubbor 2 msk Arla® Svenskt Smör, smält 1 tsk salt 2 tsk malen ingefära Sallad
Bryn kycklingklubborna i smör runt om samt salta och peppra dem. Använd en ugnsfast stekpanna eller lägg över kycklingen efter i en ugnsform eller på ett ugnsgaller med en ugnsplåt under
Under tiden häller du i oljan i wookpannan och låter den bli varm stek därefter baconet som ska stekas tills det börjar "ramla isär" Under tiden strimlar du kycklingfileérna i lagoma strimlor och krydda med salt peppar samt ev chili
Dela kycklingfilén i lagom stora bitar. Häll såsen över kycklingen och strö över hackad chili. 1 kg kyckling filé. 2 msk kyckling fond. Ställ in i ugnen ca 60 min tills kycklingen är klar. 1 kg kyckling filé. 2 msk kyckling fond