Skär fisken (använd gärna en blandning av både lax och kolja) i grytbitar om 2 centimeter. Koka upp och sjud vitt vin, grädde, crème fraiche, vatten och fiskfond i cirka 5 min. Sänk värmen och lägg i fisken, sjud på låg värme cirka 3-5 min. Tillsätt sockerärtor och purjolök när 1 min återstår av koktiden på fisken. 500 g Fiskgrytbitar. 2 msk Fiskfond Buljong
Är ni därute"duktiga" på att laga fisk. Jag kan väl inte påstå att jag är ett proffs direkt, utan mer att jag tycker det är så galet gott med fisk och skaldjur
Hej. Här kommer ett riktigt gott tips för dig som gillar lax. Receptet har jag hittat hos min fina bloggkollega Sofia som driver den mycket inspirerande bloggen Zofias kök
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan