Svärmor och svärfar bjöd på middag under påsklovet. Det blev två olika fiskrätter. Den här har jag bloggat om förut, men blir så god att den är värd ett extranummer
Hacka lök och tomat i tärningar. Vänd i tomat och stek under omrörning några minuter. 4 portioner 6 st ägg 1 gul lök 3 st tomater 1 msk finhackad ingefära 1 grön chili 1 liten knippe finhackad färsk koriander Olja till stekning Kryddor. 3 st tomater
Smakrik och god indisk gryta med tomatsås och kyckling. Tillsätt tomatpuré, fräs lite till. 6 portioner 3 st kycklingfiléer 1 lök 1 röd paprika 1 grön paprika 1 grön chili (om du gillar hetta, annars uteslut) 1 liten bit ingefära (ca 1 msk finhackad) 2 vitlöksklyftor 1 pkt krossad tomat (ca 400 g) 2 msk tomatpuré 1 dl vatten Olja till stekning Kryddor. Häll över krossad tomat, vatten och låt såsen puttra under lock i 15-20 min. 1 pkt krossad tomat. 2 msk tomatpuré
Häll sedan över tomatsåsen och stek under omrörning. 3 stora mogna tomater eller 1 burk krossad tomat. 1 msk tomatpuré (om du använder färska tomater). 3 stora mogna tomater eller. 1 burk krossad tomat. 1 msk tomatpuré (om du använder färska tomater)
Jag har lagat en hel del mat i förväg, och fryst in den, så att jag ska ha tid till att packa och annat skoj som finns att sysselsätta sig med när man ska flytta