Idag så gjorde jag egen "hämtmat". Kycklingwok med grönsaker, bambuskott& nudlar. Blev riktigt gott. Använde inte precis något recept, men tänkte delamed mig om vad/hur jag gjorde/använde iaf
Skär kycklingen i cm stora bitar och börja stek dem i olja. Skär paprikorna, chilin och purjolöken i lämpliga bitar och häll ner i pannan och stek tillsammans med kycklingen
Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
Riktigt god och mättande mat. Bra mat. Enkelt och snabblagat. För två portioner behöver du. 250 g kycklingfiléOlivolja300 g wokmix Classic från Findus400 ml kokosmjölk1 msk curry½ tsk röd currypaste1 vitlöksklyftaSkiva kycklingfiléen och stek i olja
Skär Kycklingbrösten i bitar lägg i bunke. Blanda curry och parikapulver i 1 dl vatten i en skål. Häll curry-paprikablandningen över kycklingen och rör om
Häll i krossade tomater och wokgrönsaker. 400 g krossade tomater. Skölj och strimla purjolöken. Bryn purjolök och köttfärs några minuter i olja i en wokpanna eller stekgryta