2 st kycklingfiléer. 2 st rödlökar. 250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1
12 msk rapsolja. 12 dl sallads- eller purjolök, finstrimlad. 12-4 msk sweet chilisås. Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt
2 kommentarer. 2018-06-20 @ 08. Västerbottenbiffar. Godmorgon onsdag. Idag sägs det att min älskade sol ska göra ett litet återtåg efter två ganska mulna och lite regninga dagar, så nu håller jag alla tummar jag bara har för att det blir så
2-3 vitlöksklyftor. 2 pkt krossad tomat (gärna finkrossad). 2-3 dl grädde. 200 g riven ost av valfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt). Vill du ha en gräddig sås tillsätter du 3 dl grädde, för en rödare sås har du i 2 dl. 1 lök 2-3 vitlöksklyftor 2 pkt krossad tomat (gärna finkrossad). 2-3 dl grädde. 200 g riven ost av valfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt)
Vitlöksdoftande skaldjursgryta med squash och tomat, 4 pers1 gul lök, hackad2 vitlöksklyftor, finhackade1 squash, i mindre bitar1 röd chili, finhackad (plus att jag tog lite gul habanero i)1 burk/pkt krossade tomater1 msk hummerfond1 msk honungsalt & svartpeppar200 g cocktailtomater200 g musslor200 g kräftstjärtar200 g räkor1 burk blandade bönor1 näve inlagda vitlöksklyftorstrimlad färsk bailikaFräs lök och vitlök i lite olja