instagram 100ktichenstories. Vad ska ni göra denna lördagskväll. Jag kommer definitivt bara vara hemma. Igår kväll var jag ute och firade en av mina bästa kompisars födelsedagar till klockan 4 och trots att jag inte drack en enda droppe alkohol så tar det rejält på krafterna
This super easy and delicious recipe is inspired by the lovely blogger Vegan Miam, and although you can choose to buy artichoke cream I would highly recommend making your own, it’s both cheaper and very quick to make – so no excuses
Eftersom jag inte äter några mejeriprodukter från kossan så ville jag prova göra en helt Vegansk pizza och använde mig av vegansk cheddar ost istället för vanlig ost
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
KARINS FRUKOST – Raw food & vegan, Karin Haglund. Är boken för alla som vill börja dagen lite grönare. Karin är en kär vän och en otroligt inspirations källa för mig och för så många andra
Vegansk och rawfood. instagram 100kitchenstories. Godmorgon. Tågresan hem från Stockholm igår var mycket smidig och bekväm men det tar ändå på krafterna, och jag däckade tidigt på kvällen när jag la mig i sängen
Mums. Häromdagen var jag verkligen sugen på en rejäl rawfoodsallad med massor av smak och textur. Jag hade en fin mogen mango hemma och baserade idén till rätten runt den men det funkar helt med ananas eller filéade apelsinklyftor istället för mango
Raw vegan avocado green boost nice cream. Den dagen, den 12 maj, så serverade jag mig själv vegan havregryngröt som var garnerad med vegan 40% proteinrik müsli, ekologisk kiwi, ekologisk banan, ekologiska bipollen och min enkla och mycket goda avokadoglass
Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
Vegan sockerkaka med massa kardemumma. I höstas bjöd Johan från Gaashud på den här goa kardemummaspäckade sockerkakan när han svängde förbi på matbloggsträff hemma hos mig
Jag har ingen egen trädgård med olika bärbuskar, plantor och äppelträd, men önskar jag hade en. Istället får jag nöja mig med att köpa bär och frukt på marknader här i Amsterdam