Igårkväll när vi åt middag fick jag lite hemlängtan. Jag hade nämligen gjort en älskavsgryta och den gräddiga grytan gav mig känslan av att sitta i matbordet hemma hos mamma och pappa i Edsbyn
. Fröknäcke är som bekant old news i matbloggsvärlden men jag måste ge er receptet på det här livsfarligt beroendeframkallande fröknäcket som Bibbi brukar göra
Den här rätten improviserade jag ihop igår. Den passar så väl till vardags som till fest. Det jag märkte var att man får inte vara snål med kryddningen
Så här gör du. 25 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i det kalla vattnet och till sist mjölet ihoprört med bakpulvret
20-25 st. 1. Blanda socker, sirap och grädde i en skål som tål mikrovågsugnen. 2. Ställ in i full effekt i ca 7-10 minuter beroende på vilken styrka din