1 1/4 dl riven cotija ost (kan bytas ut mot vego ost). 3 matskedar vegetabilisk olja. Har du aldrig testat majskakor förut så är tiden inne, dessa ljuvligt gula små härligheter smakar sött av den krispiga majsen och får en härligt len smak av den smakrika osten som smälter när du steker kakorna
Vi försöker, som du kanske vet, äta vegetariskt en gång per vecka. ) Originalreceptet kommer från Mitt Kök och Paolo Roberto som hade pancetta i sin icke-vegetariska version
Måndag = Vegetariskt. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan
En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Så jag tog en paus från de vegetariska burgarna, och tänkte väl något i stil med att jag inte kunde lyckas med allt jag ville lyckas med i livet
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter