1 tsk worcestersås. Låt smöret bli rumsvarmt. Skölj persiljan och hacka den fint. Blanda allt i en bunke och smaka av med salt, citronsaft och vitpeppar
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1/2 dl Basilikablad (hårt packade) 1/2 dl Bladpersilja (hårt packad) 1 st Vitlöksklyfta 1/2 dl Olivolja 1 krm salt 1 krm nymalen svartpeppar 2 dl Matlagningsyoghurt
Sås. Häll i övriga ingredienser och låt allt koka ihop tills såsen tjocknat. Sås. Scale. 1x2x3x. Ingredienser. 400 g förvällda eller frysta kantareller
Därför har jag spenderat ganska många timmar i köket med att försöka hitta på olika alternativ till den vanliga tomatsåsen som man kan använda till så mycket