Efterrätt Paj

Efterrätt Paj

Knaprig bärpaj

Knaprig bärpaj

pajdeg1 dl vetemjöl 150 g smör 2 dl havregryn 1 dl rörsocker 1 tsk bakpulver. 250 g hallon 250 g blåbär ev strösocker
Rabarberpaj med mandelmassa

Rabarberpaj med mandelmassa

Ingredienser Portioner. 8-10 100 g mandelmassa 125 g rumsvarmt smör ( extra till formen) 3/4 dl strösocker 1 dl vetemjöl 1 tsk finrivet citronskal 2 krm flingsalt 2 dl havregryn 500 g rabarber 1 msk majsstärkelse Till servering grädde eller vaniljsås Lägg till i inköpslistan
Snabb äppelpizza med mandel

Snabb äppelpizza med mandel

stort tortillabröd, 24 cm i diameter. 1mandelmassa. 1äpplen. 1strösocker. 1kanel. 1mandelspån. 1smör. 1vispad grädde
Äppeltosca

Äppeltosca

Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Olas äppelkaka "återtåget"

Olas äppelkaka "återtåget"

100 g smör. 12 dl strösocker. 12 tsk bakpulver. 11 ägg. 11 krm bittermandelarom. 13 dl vetemjöl. 12 msk mandelspån
Pannacottapaj med jordgubbar

Pannacottapaj med jordgubbar

Tryck ut kexmassan i pajformen, även upp på kanterna och låt stå i kylskåpet medan du gör pannacottafyllningen
Maijas enkla paj med frukt

Maijas enkla paj med frukt

Häll blandningen i en pajform (23 centimeter i diameter) och släta ut botten och upp mot kanterna. Blanda mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker
Citronpaj

Citronpaj

Rör i resten av ingredienserna och häll fyllningen i pajformen. Grädda pajen i nedre delen av ugnen ca 35 min
Godaste rabarberkakan | Recept ICA.se

Godaste rabarberkakan | Recept ICA.se

Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5