Det här pajskalet är ett smidigt och supergott alternativt utan gluten. Och betydligt nyttigare än vanlig pajdeg som ju mest består av en massa smör och lite snabba kolhydrater
Ingredienser Portioner. 4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt
Mumsig LCHF-pizzaÅh, vad härligt med helg och sol i kombination. Jag har precis avslutat frukosten (eller ska jag säga brunch med tanke på att klockan faktiskt är efter tolv) på uteplatsen
Ingredienser. 500g keso. 4 ägg. 3 dl grädde. 2 dl mandelmjöl. 1 tsk vaniljpulver. 1/2 krm stevia. Om man vill göra en mindre kaka kan man dela receptet på 4 delar och använda en springform på 12 cm i stället för en stor på 28 cm, vilket jag gjorde
Hej på er. Äntligen fredag. Eller hur. Jag ska strax sätta igång min Crockpot för middagen, dra en vända med dammsugaren och sedan väntar jag hem tjejerna så ska vi göra lite chokladbollar till dem ikväll till fredagsmys
Jag sökte på billig och nyttig mat när jag ramlade över detta recept på tonfiskgryta hos Ida Warg. Igår fick det bli vår middag och jisses, vilken dunderhit
Jag har provat på en hel del olika versioner av hemmagjorda pizzor och pizzabottnar. Det jag tycker blir absolut bäst är att göra en botten med blomkål (och eventuellt lite nötter eller mandelmjöl om man vill)