Afternoon Tea är ju fasligt nice alltså. Lite härligt posh och tokgott dessutom. Afternoon Tea var en av de aktiviteter jag och Jenny hade bokat in oss på i London när vi var där i maj
Baka mitt i ugnen i ca 15-20 min. Gör såhär. Blanda ägg och keso i en bunke. Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet
Vill man ha gott glutenfritt bröd gäller det att baka det själv, annars står jag över. Köpt glutenfritt bröd är ingen höjdare i varken smaken eller innehållsförteckningen
MAJSBRÖD. Jag har ju minskat drastiskt på gluten för att testa lite hur min mage mår av det. Tycker att jag är bättre faktiskt, håller magen igång på ett helt annat sätt
Värm på eller rosta för nybakad känsla. Glutenfritt och veganskt bröd med quinoa. Så himmelens saftigt och smarrigt att jag blev förvånad själv, verkligen hur gott som helst